Това е диетата, с която Адел свали 45 кг

„Сиртуин“ е една от най-новите диети, с която певицата Адел свали 45 кг. Тя е известна с това, че позволява червено вино и шоколад.

Сиртуиновата диета е създадена от диетолозите Ейдън Гогинс и Глен Матен. Те издават книгата The Sirtfood Diet: The revolutionary plan for health and weight loss. В нея описват всички аспекти на хранителния режим. Точно тази книга мотивира певицата Адел да свали излишните си килограми.

През годините певицата се е подлагала на какви ли не диети, но когато среща Глей Матен всички се преобръща за Адел. Той и обяснява, че с помощта на тази диета може да свали килограмите, които иска.

Какви храни се включват в диетата?

В диетата е позволено консумирането на зелена салата, ябълки, цитрусови плодове, зелен чай, целина, елда, орехи, може да се приема висококачествен черен шоколад, неподсладено черно кафе, зехтин, ягоди,ядки, червено вино, магданоз, куркума, зеле.

Диетата се дели на две фази.

В първите три дни от седмицата се приемат 1000 калории. Позволени са 3 смутита и едно хранене, богато на сурови храни. От четвъртия до последния ден от седмицата се приемат по 1 500 калории.

Той се състои от 2 зелени смутита и две ястия, богати на сурова храна. Може да пиете зелен чай, кафе.

Втората фаза е поддържаща и тя трае 14 дена. Тогава отново трябва да се опитате да не надвишавате 1 500 калории, като се придържате към разрешените храни. През тази фаза можете да си позволите червено вино и тъмен шоколад.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply