Принцеса Шарлен е настанена в специализирано заведение

Принцеса Шарлен, която се завърна в Монако в началото на ноември след продължителен престой в Южна Африка, е в „специализирано заведение“ извън княжеството с „тежка умора“. Източник, близък до Двореца, потвърди информациите, дадени от принц Албер на американското сп. „People“.

„Тя знаеше, че за нея е най-добре да отиде да си почива и да се подложи на истинско лечение. И то не в Монако, заради конфиденциалността“, обясни принц Албер.

В комюнике от 16 ноември кралският двор съобщи, че двойката се е договорила за „период на спокойствие и почивка, които са необходими за доброто възстановяване на здравето на принцеса Шарлен“, за да може тя да се излезе от „общо състояние на голямо изтощение“ след „големи медицински изпитания от няколко месеца“.

Преди да се завърне в княжеството на 8 ноември от Южна Африка, където е израснала, съпругата на принц Албер, която е на 43 години, беше претърпяла там хирургическа интервенция под обща упойка в началото на октомври – поредната интервенция след УНГ инфекция.

Тя не участва в отбелязването на националния празник на Монако в петък, припомня БТА.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply