Мария Бакалова е на първото място в класация на българския Forbes

Мария Бакалова, която беше на една ръка разстояние от „Оскар“ тази година зае първото място в класацията Топ 70 на най-влиятелните хора в шоубизнеса, съставена от българското издание на списание „Forbes“, пише dir.bg.

„Годината на Мария Бакалова! Категоричният първенец в класацията Топ 70 за 2021 г. достигна върхове, до които никой българин не се е доближавал. Ролята й в холивудската продукция „Борат 2“ я изстреля в светлините на прожекторите, а превъплъщението й спечели номинации за „Оскар“, „Златен глобус“, БАФТА и наградата в „Изборът на критиците“. Мария Бакалова продължава да се снима и в български филми – през лятото на 2021 г. излезе филмът „Като за последно“, а през есента „Жените наистина плачат“ с премиера на фестивала в Кан.

Актрисата получи почетен „Аскеер“ за посланик на българското актьорско майсторство и е част от селекцията „30 под 30“ за 2020 г. на списание „Forbes“, пишат от изданието.

На второ място поставят Григор Димитров, а на трето Магърдич Халваджиян. На четвърто и пето място са Евтим Милошев и Любо Нейков, следват ги Иван Христов и Андрей Арнаудов, на осмо е Христо Стоичков, на девето- Ансамбълът по художествена гимнастика, на 10-то е продуцентът Нико Тупарев.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply