Велина Узунова празнува в компанията на топ-модела Уини Харлоу

Световноизвестният инфлуенсър Rich в колаборация с нашето момиче

Родната БГ моделка и инфлуенсър Велина Узунова посрещна 2022 година в приказния Дубай. В последно време изкусителната блондинка често пътува до Емирството, тъй като работи по различни проекти в областта на шоубизнеса, модата и технологиите. Очарователната моделка неотдавна получи и предложение да е лице на голяма финансова къща в Дубай, а през февруари предстои да заснеме и рекламна фотосесия. Любопитното е, че Велина се движи в компанията на световноизвестни личности, които са специални гости на най-горещите парти в световната столица на лукса.

Красавицата бе в компанията на световноизвестния топ-модел Уини Харлоу, станала известна след участието си в американското риалити America’s Next Top Model.

25-годишният инфлуенсър-милионер Муханад Беше, известен в Инстаграм като Rich, пък бе кавалер на двете дами и доказа, че модната индустрия в Дубай наистина истински процъфтява. Rich е роден в Москва, винаги е мечтаел да стане тенесист, но завършва фармация. По случайност попада в шоубизнеса като организатор на светски събития за известен руски художник. От тук насетне той става един от най-популярните световни инфлуенсъри и подписва договори за работа с модните брандове Louis Vuitton, Gucci, Prada, Balenciaga, Hermes, Versace, Armani, Alexander McQueen и Burberry. Rich обожава спорта, практикува бойни изкуства, скача с бънджи и парашут. Натрупва цяло състояние и като прави залагания по футбол, конна езда, голф и Formula Към светската компания често се присъединява и легендарния боксьор Флойд Мейуедър.

Велина Узунова и Rich, който е една от най-мотивиращите фигури в света на модата и лукса вече работят по нов медиен проект, а нашето момиче бе специален гост и на парти по повод старта на новия му бранд електронни цигари. Някои от светските медии в Дубай вече обявиха Rich и Велина за най-новата светска двойка, която предстои да обяви намеренията си на благотворителна вечер през февруари, която ще събере богатите и известните в света на шоубизнеса.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply