Чарлз е изгонил принц Андрю от замъка Уиндзор

Британският принц Чарлз е изгонил по-малкият брат на принц Андрю от замъка Уиндзор, пише вестник The Sun, позовавайки се на свои източници. Синовете на кралица Елизабет II били в обтегнати отношения след големия секс-скандал и обвиненията в изнасилване срещу Андрю, съобщава Дарик.

Принцът на Уелс наредил на брат си „незабавно да се изнесе“. Андрю, заедно с бившата си съпруга Сара Фъргюсън обитават една от кралските вили, която се намира на територията на парка Уиндзор, на няколко мили от резиденцията на кралица Елизабет II. Престолонаследникът е предупредил брат си, че трябва да се „покрие и да стане напълно незабележим“. „Чарлз не иска Андрю да бъде сниман как се разхожда или шофира из кралските имоти усмихнат всеки ден“, споделя дворцовият източник.

Андрю не е виждан от януари насам, след като кралицата му отне титлата Негово кралско височество и също така го накара да се откаже от почетните военни титли, дадени от майка му. Този ход на практика извади 61-годишният принц от официалния кралски живот.
Обвинителката му Виктория Джуфре твърди, че е правила секс с принца, когато е била на 17 години, след като се е запознала с него чрез покойния американски финансист и осъден педофил Джефри Епщайн. Принцът отрича обвиненията, но загуби делото за отхвърляне на гражданския иск.

Самият Чарлз в момента е под карантина, след като наскоро стана ясно, че за втори път се е заразил с коронавирус. Заедно с 73-годишния син на британската кралица е неговата съпруга Камила Паркър-Боулс.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply