Александра и Даниел Петканови официално се разделят

Раздялата на една от най-известните двойки у нас – Александра и Даниел Петканови вече е факт. Това съобщи Даниел Петканов в профила си във Фейсбук.

„Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени“, пише той, цитиран от dir.bg. По думите му в раздялата им няма намесени трети лица, а причината е различията в характерите.

„Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг.“

В поста си Петканов споделя, че единствен приоритет остава синът им Габриел и любовта към него ще бъде движещата сила, като ще им дава мотивация.

„Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкова открито във всеки етап от нашите отношения през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете правилните за вас решения и да намерите правилните думи в подобна ситуация.“, завършва той.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply