Йоанна Драгнева и Мирослав Димитров станаха родители за втори път

Бившата вокалистка на „Deep Zone Project“ Йоанна Драгнева и съпругът й Мирослав Димитров станаха родители за втори път. Новината сподели Йоанна в личния си профил и Инстаграм.

Малката ЛилиАн се е появила на 17.02 в 01:20 часа тази нощ, с тегло 3820 г. и ръст 52 см.

Певицата и нейната половинка Мирослав Димитров, който е водещ на „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR, имат и по-голяма дъщеричка, която е казва АннМари. Тя е на две години и половина и със сигурност очаква с нетърпение да се запознае с по-малката си сестричка. Именно навръх празника по случай втория рожден ден на първородната им дъщеричка, Йоанна изненада любимия си с най-хубавия подарък – снимка от видеозон, с която му съобщи и голямата новина, че предстои да станат родители за втори път.

Миналата година по коледните празници те се сгодиха. Двамата се запознали през 2004 година. Били са заедно в една компания, но никога не са се поглеждали по по-различен начин, а само като приятели. Нещата се променят, когато се засичат на детски балетен конкурс. „Тогава си казахме „Здравей“ и този поздрав промени живота ни изцяло“, споделя Йоанна.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply