Как да изберем перфектния подарък за дете?

Децата са малките, но безкомпромисни арбитри, с чието мнение всички съзнателно или несъзнателно се съобразяват. В повечето случаи дори не се замисляме колко сериозен фактор се явяват при вземането на решение относно покупките на големите и уж по-мъдри родители, баби и дядовци, семейни приятели. Ако детето ви каже, че не харесва вкуса на пицата с аншоа, едва ли този хранителен продукт ще се нареди прекалено високо в листа с редовни покупки за домакинството. И това е само повърхностен пример. 

Ситуацията се задълбочава още повече, когато любимите ни малки зверчета имат празник и трябва да им купим подарък, който да им хареса и с който да ги зарадваме. Защото децата не са социална група, която се стреми да замаскира емоциите си и да приеме учтиво и любезно дори неудачно подбран предмет, както ние възрастните много често сме склонни да постъпим. 

За да ви спестим ходене по мъките, решихме да ви запознаем с най-добре приетите артикули в магазин за детски играчки KikiRiki.bg  – един от лидерите на пазара, където ще намерите огромно разнообразие от образователни и занимателни продукти, с които да зарадвате вашето дете. Ще ви представим водещите категории, подходящи респективно за момчета и момичета, както и по едно топ предложение от всяка, на което да обърнете по-задълбочено внимание. 

Предложения за подаръци на момичета

Кукли 

Този иначе така класически избор всъщност съвсем заслужено не губи популярността си в хода на годините. Повечето деца са все така склонни да му се зарадват и да го оценят положително, а и коя девойка не би била щастлива да добави поредното другарче към следобедните домашни чаени партита, които редовно си организира? А ако искате да предразположите новото попълнение в кукленското домакинство да се почувства максимално добре, може да добавите и артикул като “Aria Триетажна къща за кукли с аксесоари”, който ще направи играта още по-динамична и забавна. 

Детски кухни и аксесоари

Преди да кажете, че се водим от стереотипи, ще побързаме да ви уверим, че напълно оборудваните кухни за деца са едни от най-ангажиращите вниманието играчки, които можете да си набавите. Артикули като “Smoby Детска кухня-ресторант 2в1” са в състояние да държат малките заети с кротки и спокойни занимания дори за привидно невъзможните няколко часа. Съвкупността от множеството отделни детайли пък допринасят за развитието на въображението и комбинативното мислене.

Предложения за подаръци на момчета

Всички артикули от категории акумулаторни коли, бъгита, мотори

Няма момченце, което да не се зарадва на играчка автомобил, но за да се отличите от масата, ви съветваме да вдигнете нивото и да заложите на по-нестандартен вариант. Независимо дали ще купите “Fuego Акумулаторен джип 4х4 12V” или “Aprilia Tuono V4 Акумулаторен мотор с EVA гуми 12V”, можете да сте сигурни, че инвестирате в нещо уникално и интересно от по-висок клас, което непременно ще направи впечатление на детето и приятелския му кръг.

Детски работилници и инструменти 

Казват, че ръчният труд е отживелица и много от традиционните занаятчийски професии ще бъдат заменени от изкуствен интелект. Дори и да е така, то една играчка от подобен вид в ранна детска възраст може сериозно да обогати вашия малчуган и да му помогне да развие сръчност и логически умения, за каквито роботите към момента могат само да си мечтаят.

И последно, ако не искате да категоризирате, а предпочитате да подарите нещо по-универсално, можете да се насочите към сектори като “Дървени играчки” или “Музикални играчки”. Комбинацията от цветове, звуци и забавни дейности, към които този тип артикули предразполагат, бързо ще ги направят фаворити в очите на децата ви. 

Само потърсете играчките по наименование в сайта и ще можете да откриете всички детайли, свързани с тях, като цени и технически спецификации. Побързайте и зарадвайте любимото си дете още сега!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply