Излезе новият брой на Вестник Uchi.bg

Новият брой на безплатния електронен вестник за образование Uchi.bg вече е тук. В него ще откриете разнообразни теми – от съвети за избор на подгодяща професия и как да подобрим грамотността си, до загадката на черните дупки и 3D принтирането. Включена е тема как да навлезем в перспективната професия графичния дизайн, обединяваща технологии и изкуство.

Гост в броя е Мая Цанева от Сдружение „Безопасни детски площадки“, която разказва защо е важно да чуваме мнението на децата по отношение на средата, в която учат, играят и растат.

Не пропускайте репортажа на Александър Александров от Световния мобилен конгрес в Барселона. От материала ще научите кои са най-новите технологии във виртуалната реалност, добавената реалност, гъвкавите дисплеи и мобилните мрежи, представени на най-големия технологичен форум в Европа.

Целта на вестника е да обединява широк спектър от теми, свързани с образованието, познанието, науката, технологиите, културата и личностното развитие. Ще се радваме да ни изпратите ваши предложения за теми или обратна връзка какво ви харесва и какво – не в изданието.

Петият брой на вестник Uchi.bg можете да изтеглите от ТУК.

Можете да се абонирате за безплатния електронен вестник Uchi.bg от ТУК.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply