Фики Стораро

Още един изпълнител напуска „Пайнер“

Фики Стораро напуска музикалната компания „Пайнер“, съобщава dir.bg, позовавайки се на изявление на изпълнителя.

„Приятели, след почти девет години съвместна работа с „Пайнер Мюзик“ пътищата ни се разделят по взаимно съгласие. „Пайнер“ беше моята първа музикална компания, там се изградих като професионалист, постигнахме много успехи заедно, два пъти станах „Певец на годината“, издадохме дебютния ми албум и редица хитове, участвах в турнета и големи концерти… Но вече е време да стана по-самостоятелен, а и музикалната обстановка в България много се промени“, написа синът на Тони Стораро в личния си Инстаграм акаунт към колаж от три снимки, на които в ръцете си държи най-голямото отличие на годишните награди на телевизия „Планета“.

След това публикацията му продължава с благодарности към собственика на фирмата Митко Димитров, както и екипа му за тяхната всеотдайност през цялото време, което са прекарали заедно, сътрудничейки си. Обръщението си към тях той завършва с обещанието, че ще остане с топли чувства. За финал певецът написа, че сега, след предприетата стъпка, го очакват нови хоризонти, намеквайки, че вече има план как ще процедира оттук нататък. Той призова всички свои почитатели да следят профилите му във виртуалното пространство, за да разберат какво му предстои.

Преди няколко дни именно неговите фенове първи се усъмниха, че техният любимец е на път да си тръгне от продуциращата го компания, след като забелязаха, че никъде в сайта ѝ не се посочва информация за предстоящите му участия. Освен това те обърнаха внимание още и на факта, че името му не фигурира и в списъка с артисти на лейбъла, поместен в същата интернет страница.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply