Нова любов за Робърт де Ниро

За любовта няма възраст, а доказателство за това е Робърт Де Ниро. 78 годишният актьор е забелязан с  Тифани Чен, инструктор по бойни изкуства, докато се наслаждавали на храна, приготвена от петима топ готвачи в хотел „Ritz“ в Мадрид в сряда.

В понеделник двамата бяха в Обединеното кралство – актьорът изнесе реч в университета в Кеймбридж, където е разказал подробности за впечатляващата си актьорска кариера и изложи вижданията си за продължаващия конфликт в Украйна, съобщи „Daily Mail“.

Преди това той беше видян с Тифани по време на френската им разходка миналата година, когато се целуваха, държаха се за ръце. Бяха заедно и на рождения му ден на яхтата на неговия приятел и бизнес партньор Джеймс Пакър за 200 милиона долара, пише БГНЕС.

Тифани Чен е била и консултант в няколко филма като специалист по бойни изкуства. Романсът на Де Ниро с Чен се случва в разгара на мъчителната му битка за развод с бившата съпруга Грейс от декември 2018 г.

През април съдия постанови, 66-годината Грейс да получава 1 милион долара годишно издръжка и че двойката трябва да раздели приходите, след като продаде дома си за 20 милиона долара.

Робърт и Грейс се ожениха през 1997 г., разделиха се през 1999 г., след това се събраха отново, подновиха обетите си през 2004 г., преди той да подаде молба за развод през 2018 г.

Първоначално двойката се караше за попечителство над деветгодишното им дете, но сега споровете са за пари и имущество. Смята се, че богатството му възлиза на 500 млн. долара

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply