Кортни Кокс преживявава поредния си аборт по време на снимките на „Приятели“

Aктрисата Кортни Кокс преживявала поредния си аборт по време на снимките на сериала „Приятели“, в епизода, в който Рейчъл раждала своята дъщеричка.

„Тъкмо бях преживяла последни си спонтанен аборт, а в сериала Рейчъл раждаше. Боже мой! Беше ужасно!“ – споделя тя в „Шоуто на Опра Уинфри“. Кортни Кокс, цитирана от ladyzone.

„По това време от мен се очакваше да съм забавна!“ – си спомня за онова време актрисата.

Като Моника от сериала „Приятели“ тя също има проблем да стане майка и не може да забременее. Впоследствие с Чандлър си осиновяват близнаци. По това време в реалния живот актрисата била на 39 години и близките й често я разпитвали кога ще стане майка.

„Никой от тях не е имал проблем и аз смятах, че и при мен ще е така“ – разказва емоционално актрисата. Тя успявала да забременее всеки път, но не и да задържи плода. Оказвало се, че или има генетичен проблем, или сърцето му бие твърде учестено, вследствие на което го губела.

Въпреки това не приемала „Не“ за отговор.

Кортни Кокс съветва жените, които имат трудности да отидат на друг лекар, да потърсят друго мнение, но да не се отказват, защото има много начини да се сдобият с дете.

Кокс има дъщеричка Коко от партньoра си Дейвид Аркет. Нейна кръстница е именно актрисата Дженифър Анистън.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply