Хейли Бийбър се възстановява след малък съсирек в мозъка

Манекенката Хейли Бийбър се възстановява след малък съсирек в мозъка, заради който е била приета в болница тази седмица. Тя написа в история, споделена в социалната мрежа на Инстаграм, че е получила симптомите в четвъртък сутринта, докато закусвала.

„Установиха, че съм имала много малък съсирек в мозъка, заради който е настъпила лека липса на кислород, но тялото ми се е справило само и се възстанових напълно за часове“, пише 25-годишната манекенка, която е съпруга на Джъстин Бийбър.

„Макар и това да беше един от най-страшните моменти в живота ми, вече съм си у дома и съм добре и съм толкова благодарна на всички лекари и сестри, които се погрижиха за мен.“

Джъстин Бийбър неотдавна трябваше да отложи концерти от турнето си след положителен тест за Covid-19, припомня БТА.

Двамата са женени от 2018 г., когато официално си казаха „Да“ на тайна церемония. Тогава канадският певец и манекенката, която е дъщеря на актьора Стивън Болдуин, получиха брачното си свидетелство преди четири години, но отложиха църковната си венчавка за по-късен етап, който все още не е настъпил.

Звездите първоначално планираха тя да се състои на 25-ия рожден ден Бийбър и дори разпратиха около 300 покани на близки и приятели, но мнозина от тях, съобщиха, че няма да могат да присъстват, тъй като датата им била неудобна.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply