200 топ готвачи приготвят менютo за гостите на „Оскарите“

200 от най-добрите готвачи от цял свят усилено подготвят храната за тазгодишния бал на гуверньорите на „Оскар 2022“, съобщава Евронюз.

Шеф Волфганг Пък и неговата кетъринг компания си сътрудничат с кулинарния колектив Ghetto Gastro от Бронкс, за да създадат менюто за специалния повод.

Това е огромна задача за готвачите и изисква седмици на внимателно планиране и подготовка, за да се нахранят 1500-те знаменитости, които ще присъстват.

„Очевидно е, че това е огромно начинание. В кухнята ни работят 200 души. В залата за вечерята ще са 600 души, а обслужваме 1500 души. Всичко се приготвя в последния момент. Така че нищо не е предварително приготвено. Затова ще бъде наистина добро“, каза Пък.

Твърди се, че в менюто ще има нови и приготвени с въображение ястия, както и любими на гостите на „Оскарите“ като сьомга и пикантни шишчета от риба тон.

Едно от най-забележителните хранителни изкушения, приготвени от екипа на Пък, са мини шоколадовите златни статуетки „Оскар“, които се подаряват на гостите в кутии за вкъщи.

Церемонията по връчването на 94-ите награди „Оскар“ ще се състои в понеделник, 28 март, между 02:00 и 05:00 ч. централноевропейско време.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply