Те са отново сгодени

Дженифър Лопес и Бен Афлек отново са сгодени. Новината бе потвърдена от говорител на певицата пред сп. People. Mалко след това и самата Джей Ло сподели радостната вест с феновете си специално в своя бюлетин OnTheJLo.com.

Там бе публикуван клип на Лопес, която се възхищава на голям зелен камък върху сребърна халка на безименния си пръст. Сестра й Линда също го сподели в социалните мрежи. Така двойката, която възобнови романса си миналата година отново имат планове да застанат пред олтара.

По-рано през седмицата се появиха снимки на Дженифър с диамантения пръстен на безименния пръст докато се разхожда с дъщеря си Ема. След това двете се отправили към магазин за мебели, за да изберат обзавеждането за общата къща с Бен Афлек, която наскоро звездната двойка купи за 50 милиона долара.

Романсът им започна през 2002 г., когато дори щяха да се оженят, но през 2004 г. развалиха годежа, припомня Дарик.

Бракът с Бен Афлек за Дженифър Лопес ще бъде четвъртият. Преди да се залюби с актьора, певицата беше омъжена за продуцента Охани Ноа и хореографа Крис Джъд. След раздялата с Афлек, Дженифър Лопес се омъжи за трети път през 2004 г. – избраникът й беше Марк Антъни, от когото роди две деца, близнаците Макс и Ема. Лопес и Антъни се разведоха през 2014 година.

Бен Афлек се ожени за актрисата Дженифър Гарнър през 2005 г., с която се разведе през 2018 г. От Гарнър той има три деца – дъщери Виолет и Серафина и син Самюел.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply