Разделени ли са Шакира и Пике?

Слуховете, че Жерар Пике и Шакира са се разделили стават все по – достоверни. Според „El Periodico” през последната седмица няколко съседи са видели Пике да влиза и излиза от сградата. Твърди се също, че той се е наслаждавал на нощния живот в Барселона с приятеля си Рики Пуч и неговата компания.Самият Пике пък сега живее в ергенската си къща на в Барселона.

Друг знак, сочещ за дисхармония между двойката, са думите от последния хит на Шакира „Te Felicito“ с Рау Алехандро.

„Заради това, че те завърших, се разбих на парчета; предупреждаваха ме, но аз не обърнах внимание“, пее тя. „Не ми казвай, че съжаляваш, това изглежда искрено, но аз те познавам добре и знам, че лъжеш.”, пише БГНЕС.

„Поздравявам те колко добре играеш, в това не се съмнявам; продължавай с ролята си, това шоу ти подхожда.“

„Не вярвам на тази евтина философия, съжалявам, вече не се хващам на това; не понасям двулични хора; някога си слагах ръцете в огъня за теб, а ти се отнасяш с мен като с още една своя прищявка; раната не засегна кожата ми, но ми отвори очите.

„Очите ми са зачервени, защото плаках толкова много за теб; а сега се оказва, че съжаляваш; звучи искрено, но те познавам добре и знам, че лъжеш…”

В последно време и Шакира, и Пике избягват да качват каквото и да било в платформите си в социалните мрежа. Появиха се и съобщения, че причината Пике да не е в семейното жилише е, че Шакира го е хванала с друга жена. „El Periodico” съобщава, че това е причината Пике и Шакира да решат да се разделят за момента, като същевременно предполага, че партитата на защитника на Барселона са излезли извън контрол.

На партитата Пике и негов приятел са били придружавани от други жени, като са оставали навън с тях до два и три часа сутринта.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply