Лятната почивка е по-достъпна с петъчната игра на Yettel

Участниците имат шанс за атрактивни отстъпки с новите партньорски оферти в мобилното приложение

 

Популярната петъчна игра в мобилното приложение Yettel Bulgaria продължава и през юли да изненадва клиентите на оператора с нови и още по-интересни награди. С актуалните партньорски оферти в играта „Петък с Yettel“ участниците имат шанс да спечелят привлекателни отстъпки и да се отдадат на изгодни пътешествия и незабравими летни преживявания край морето или в планината.

Всеки петък до края на месеца, щом потребителят види банер към играта в мобилното приложение, има възможността да играе веднъж в рамките на деня за специалните партньорски отстъпки от Booking.com, Rentalcars, Praktis, както и FPI hotels, с които клиентите могат да се насладят на почивка в планинския спа ризорт „Св. Иван Рилски“ – Банско, или във „Вива Маре Бийч хотел“ край морския бряг на Созопол.

А за да споделят лесно със своите приятели и близки летните си приключения, участниците в петъчната игра могат да опитат късмета си и да спечелят допълнителни пакети мегабайти, както и атрактивни отстъпки от онлайн магазина на Yettel за закупуване на устройства с двугодишен абонамент на план за мобилни услуги Тотал +34,99, Тотал Макс или Тийн.

Независимо дали са спечелили и са се възползвали от награда, всички, включили се в „Петък с Yettel“, участват автоматично всяка седмица в томбола за още една вълнуваща награда – специално брандиран велосипед. Всяка спечелена награда може да бъде подарена на близък или приятел, също в мрежата на Yettel.

Повече информация за условията на играта можете да откриете на сайта на оператора.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply