Обявиха смъртта на Ан Хейш за злополука

Ан Хейш е починала от инхалационна травма и изгаряния след пожара предизцикан от автомобилната катастрофа, която претърпя в началото на този месец, а смъртта й е обявена за злополука, предават днес редица чуждестранни медии.

Петдесет и три годишната актриса е имала и счупена гръдна кост в резултат на „тъпа травма“, се посочва в информацията, публикувана на сайта на съдебния лекар на окръг Лос Анджелис.

Отличената с „Еми“ филмова и телевизионна звезда беше изключена от животоподдържащата система в неделя, след като по-рано беше обявено, че е в мозъчна смърт.
Холивудската знаменитост беше ранена, когато колата й прескочи бордюр и се заби в къща в Западен Лос Анджелис на 5 август. Превозното средство и сградата избухнаха в пламъци. При инцидента пострада само Хейш.

Според изявление, публикувано миналата седмица от името на семейството и приятелите й, тя е получила „тежка аноксична мозъчна травма“, причинена от липсата на кислород.

Детективите, разследващи инцидента, казаха, че в кръвта на актрисата са открити наркотици, припомня БТА. Полицията обаче прекрати разследването си, след като беше обявено, че тя е в мозъчна смърт.

Съдебният лекар посочва 11 август като дата на смъртта й. Тялото на Ан беше на животоподдържащи системи, за да се запазят органите за потенциално донорство.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply