Представяме скритите у нас „Видения от древността“ с четвъртата книга на Николай Н. Нинов

Участие в премиерата на изданието, която ще се състои на 19 септември 2022 г. от 18:00 ч. в Greenwich Book Center, ще вземат журналиста Георги Тошев и пътешественика Георги Колев

 

Готови ли сте за едно по-различно пътуване към сърцето на българската природа?

Поемаме на шеметно приключение из непознатите кътчета на България с новата книга от журналиста, писател и търсач на неоткрити места Николай Н. Нинов „Видения от древността. Ескизи от мистична България“, която следва познатите на читателите „Повторени сънища. Фотописи от мистична България”, „Времето гледа с десет очи. Пътеписи от мистична България” и „Намерени от чудесата. Скалописи от мистична България”.

Неподозирани мистични тайни от нашите земи ще разкрием на премиерата на изданието на 19 септември 2022 г. от 18:00 ч. в Greenwich Book Center заедно с журналиста Георги Тошев и пътешественика Георги Колев.

Входът е свободен, а повече информация може да намерите на линка към Фейсбук събитието:

https://www.facebook.com/events/1771744249846288

„Видения от древността. Ескизи от мистична България“ е четвъртата книга от поредицата на Николай Н. Нинов, посветена на многообразието от скални образувания, мегалити и живи светилища, които разкриват дивата красота и древната мъдрост на България.

Тази поредица е плод на повече от 70 000 км зад волана, 900 часа странстване отвъд пътеките и допир с магичната красота на над 555 обекта, останали извън картите и традиционните пътеводители.

Воден от напътствията на местните, които среща по пътя си, и чиито истории са много по-важни от изминатите километри, Николай Н. Нинов събира поверия и легенди от най-различни краища на страната ни. И вдъхновява всеки пътешественик по душа и сърце да го последва!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply