„Ключовият подход“ – ново заглавие за микробиома и автоимунитета

Днес сме свидетели на промяна на парадигмата в разбирането на автоимунните заболявания. Най-новите научни изследвания разкриват, че балансът на бактериите в микробиома на индивида може да има дълбоко въздействие върху възпаленията в тялото. Именно в тази посока книгата разбираемо и последователно ни показва как чревните микроорганизми влияят на автоимунните заболявания и как можем да впрегнем тази сила, за да спрем възпалението още при източника.

До този момент „Ключовият подход” е единствената практическа програма на български, съставена въз основа на последните научни данни относно връзката между здравето на червата и автоимунни заболявания като артрит, псориазис, колит и т.н.

 

„За читателите, които искат да научат повече за начина, как диетата може да промени качеството им на живот, това добре структурирано ръководство е лесно за разбиране и пълно с необходимите данни. ‘Ключовият подход’ ни предоставя полезна и отлично проучена програма за подобряване на здравето на червата, намаляване на възпалението и избягване на отключващите се болести.”

– Kirkus Reviews

 

„Най-информативната книга за всеки, страдащ от хронично възпалително заболяване.”

– д-р Майкъл Ознър

 

„Ключовият подход е задължително четиво за всеки, страдащ от псориазис, болки в ставите или някое от множеството заболявания, свързани с възпаление. Ребека Фет е разработила изчерпателно проучен, а и лесен за следване протокол за излекуване на червата и намаляване на системното възпаление, който би могъл да предизвика пълен обрат в живота ви.”

– д-р Робърт Сантос-Проус

 

„Ребека Фет свърши отлична работа в привеждането на сложната наука за микробиома по ясен и увлекателен начин.”

– д-р Ранди Лонгман, Ph.D., асистент преподавател към Weill Cornell Medicine

 

„Рядко се среща алтернативна книга за здравето, така старателно подкрепена от научни изследвания. Тя е не само фактологична и авторитетна, а представлява и убедително пресичане на традиционните и алтернативните подходи на лечение. „Ключовият подход” трябва да стои във всяка здравна библиотека, когато автоимунните заболявания са проблем.“

– Midwest Book Reviews

 

Ребека Фет завършва молекулярна биология и биохимия към университета в Сидни и има опит в лабораторните изследвания в областта на генетиката. Преди да стане бестселър писател на научна тематика, тя работи осем години в кантора по патентни дела за биотехнологии в Ню Йорк, където анализира научни и клинични изследвания и пресъздава сложните текстове на понятен, разбираем език. Ребека е страстен привърженик на идеята, че най-новите достижения на науката трябва да достигнат до хората.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply