Дъщерята на Бионсе и Джей-Зи предложи 80 хил. долара за диамантени обеци

Блу Айви се присъедини към родителите си Бионсе и Джей-Зи на съботната 2022 Wearable Art Gala, където се опита да хвърли доста пари за диаманти.

Десетгодишното момиченце вдигна ръка за най-скъпия предмет на вечерта: комплект блестящи обеци Lorraine Schwartz, носени от баба й (и съосновател на събитието) Тина Ноулс, а преди това притежавани от самата кралица Бий, пишат световните медии.

Блу е предложила 80 000 долара, но в крайна сметка обеците взе основателката на Mielle Organics Моник Родригес, която плати 105 000 долара.

Блу доказа модните си умения в яркосин костюм и черни слънчеви очила, докато 41-годишната й майка беше в рокля на Gucci, съчетана с розови ръкавици до лактите. Таткото Джей-Зи, на 52 г., изглеждаше елегантно в черен кадифен смокинг.

Модното тържество се проведе в Санта Моника, за да се съберат средства за театралния център WACO на Тина Ноулс и съпруга й Ричард Лоусън. Лелята на Блу, Соланж Ноулс, също помогна за председателството на бляскавата гала вечер, чиято тема беше „Харлемски нощи“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply