Дженифър Лопес и Бен Афлек планират чудна Коледа

Дженифър Лопес и Бен Афлек планират чудна Коледа. Вътрешен източник разкрива пред „Entertainment Tonight“, че актрисата от „Омъжи се за мен“ работи върху това да създаде „нови собствени традиции като семейство с Бен“, пише БГНЕС.

„Бен и Джен се забавляват толкова много, подготвяйки се за Коледа“, казва източникът. „Любимият празник на Джен е Коледа, така че това е наистина вълнуващ момент за тях като двойка, тъй като това е първата им Коледа като съпруг и съпруга.“

Влюбеният дует ще прекара празниците със смесеното си семейство и семейството на Джей Ло, а след Коледа може да замине на романтично бягство.

„Бен и Джен избраха и украсиха огромна елха с помощта на децата си. Домът им изглежда празнично и великолепно с украсата и всички светлини“, споделя източникът.

Що се отнася до коледните подаръци, Лопес „е избрала неща за Бен, с които иска да го разглези“, докато Афлек „планира да подари на Джен няколко специални и сантиментални неща, които са му отнели много време, за да ги намери“.“Той също така планира да ѝ подари красиви бижута и няколко по-големи неща, които са изненада“, казва източникът.

Освен това Дженифър Лопес и Бен Афлек са „говорили за възможността да отидат на пътешествие само двамата, за да си починат и да се отпуснат“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply