Кои зодии са най-практични?

Едва ли ще изненадаме някой любител на астрологията, като кажем, че трите земни зодии, а именно дева, телец и козирог, се отличават с най-голяма практичност сред останалите. Но как бихме ги подредили?

Първо място: Дева

Няма как да се сетим за по-практичен и подреден знак от зодиака от любимите ни деви. Независимо дали искаме съвет как да продадем бързо имота си или се чудим как да организираме максимално добре гардероба си, родените през последната декада на август и първите две на септември няма да ни подведат. Познанията им за материалната страна на света около нас са обширни, като се надминават само от вроденото им любопитство и прецизност към детайла. 

Второ място: Козирог

Козирозите са благонадеждни, отговорни и солидни, като се отличават с богата обща култура и сериозен набор от знания. Тези им качества са особено полезни, що се отнася до реалния свят, и са предпоставка за традиционните за този знак високи корпоративни постижения. Те винаги успяват да намерят практично и ефективно решение дори и на най-наболелия проблем, което ги превръща в естествени лидери на мнение и хора, на които можете да се опрете във всякакви ситуации.

Трето място: Телец

Телецът е зодия с много таланти, като един от най-значимите сред тях е именно умението им да гледат от практичната страна на нещата. Те обикновено са идейни, сръчни и притежават обширни битови познания, които не се свенят да използват в случай на нужда. Друг е въпросът, че принципно предпочитат да се насладят на красивата страна на живота и различните земни удоволствия, а не толкова да търсят решения на проблеми.

Бонус: Везни

За да не обезкуражаваме представителите на неземните зодии, решихме да отличим практичността и у любимите ни въздушни везни. Макар и традиционно колебаещи се, те се отличават с широк набор от знания и способност да мислят изключително рационално, когато се налага.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply