Хари е спечелили над 30 млн. долара за мемоарите си

Херцогът на Съсекс Хари е получил 20 милиона долара предварително за скандалната си книга Spare, според The Mirror. Необходимо е обаче да се вземе предвид процентът на продажбите на книги. Така анализаторите изчислиха, че Хари е спечелил още 16 милиона долара отгоре.

Херцогът на Съсекс описва всички събития, случили се с него в детството и юношеството, първия сексуален опит и как е приемал забранени вещества.Той дори сподели как е убивал войници, докато е служил в Афганистан.

От началото на януари провокативният мемоар се превърна в световен бестселър и дори влезе в Книгата на рекордите на Гинес като най-бързо продаваната книга. „Единствените книги, които надминаха мемоарите, бяха поредицата за Хари Потър на Дж. К. Роулинг“, каза Лари Финли, управляващ директор на Penguin Random House, пише Tialoto.bg.

За членовете на кралското семейство мемоарите се превърнаха в истинска бомба, тъй като принц Хари направи пореден решителен опит да разобличи британската монархия.

Според анализатори, херцогът на Съсекс вече няма да има възможност да се сближи с брат си принц Уилям, както и да се завърне победоносно във Великобритания.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply