Нестле България е отличена с две награди в категориите Инвеститор в обществото и Инвеститор в знанието в годишните награди за отговорен бизнес на Български форум на бизнес лидерите

Инициативата „Нестле за Живей Активно“ взима първо място в категория „Инвеститор в обществото“, а програмата „Нестле за Живей Активно“ печели третото място за „Инвеститор в знанието“

В юбилейното двадесето издание на Годишните награди за отговорен бизнес на Българския форум за бизнес лидерите, националната инициатива „Нестле за Живей Активно“ е отличена на престижната първа позиция в категорията „Инвеститор в обществото“. Позната на над 75 % от българите, инициативата разчита на редица забавни и иновативни начини, като се стреми с всяко издание да надгражда своята активна програма, давайки на хората разнообразие от дейности, с които да включат позитивни и полезни практики в ежедневието си. В резултат на усърдната работа на екипа на Нестле България успява вече 18 години да намира нови и интересни начини да доказва, че активният и балансиран начин живот може да е алтернатива за всеки човек.

Трето място в категорията „Инвеститор в знанието“ бе отредено на програмата, „Нестле за по-здрави деца“. Стартирала през 2012 година образователната програма вече 11 години се грижи за повишаване на осведомеността относно балансираното хранене, активният начин на живот и правилната грижа за планетата при децата. Това се случва освен благодарение на усърдната работа, така и на непрекъснатите творчески усилие за създаване на разнообразно и иновативно съдържание, с което да се популяризира цялостния устойчив и пълноценен начин на живот от най-ранна детска възраст.

„За мен и за целия екип, който стои зад инициативата „Нестле за Живей Активно“ и програмата „Нестле за по-здрави деца“ е истинска чест да получим тези две отличия. Чувството да видиш как всички усилия, положени през годините имат смисъл и значение не само за Нестле семейството, но и извън него, е истински незаменимо. Благодарим за признанието, а ние ще продължим усилената работа за създаването на един още по-активен и балансиран начин на живот за малки и големи“, Нели Ангелова, мениджър Комуникации Нестле Югоизточен пазар.

Наградата за първо място в „Инвеститор в обществото“ за „Нестле за Живей Активно“ бе връчена от президента на Република България Румен Радев и приета от Петър Стоилов, изпълнителен директор на Нестле България, и Нели Ангелова, мениджър Комуникации Нестле Югоизточен пазар.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply