Рупърт Мърдок е развалил годежа си с 66 годишната си приятелка

Милиардерът Рупърт Мърдок е развалил годежа си с Ан Лесли Смит няколко месеца преди двамата да застанат пред олтара, предава списание „Vanity Fair“. 92-годишният австралийски медиен магнат предложи брак на 66-годишната радиоводеща едва преди две седмици.

Миналата седмица годеницата му бе забелязана да носи 11-каратов диамантен пръстен на ръката си, струващ 2,5 милиона долара. Сега обаче по всичко изглежда, че тя няма да бъде булка. Източници на британския в. „Telegraph“ твърдят, че сватбата, която двойката доскоро планираше за края на летния сезон, е била изненадващо отменена. Причината за обрата в събитията били евангелистките възгледи на Ан, които карали Рупърт да се чувства все по-неудобно.

Според други сведения, публикувани в задокеанската преса, те взаимно се отказали от узаконяването на връзката си, след като преди дни бъдещата невеста признала, че ѝ е трудно да се справи с тежестта на насоченото към нея обществено внимание. Без значение каква е истината, клетви няма да има, твърдят американските издания, пише dir.bg.

За първи път Мърдок и Смит бяха забелязани заедно в началото на тази година по време на почивка в Барбадос, състояла се само шест месеца след развода с неговата четвърта жена – модела Джери Хол, съюзът му с която продължи общо шест години. По-късно, когато общите им снимки от островната държава се появиха в медиите, австралиецът разказа, че се е запознал с нея на събитие в калифорнийското му лозе. По думите му, когато е поискал ръката й, той е бил напълно сигурен, че ги очаква дълъг и щастлив брак.

След като напуска университета, Ан работи като дентален хигиенист, след това става модел, а в последствие радиоводеща и певица. В миналото е говорила за „изпълнения си с насилие“ първи брак с Джон Б. Хънтингдън, след който не веднъж е мислила да се самоубие, оставайки без покрив над главата си. Не след дълго тя се обръща към християнството, започвайки да го проповядва по улиците на Калифорния. По-късно се омъжва за кънтри певеца Честър Смит, с когото издава албум през 2005 г. Когато той умира през 2008 г., тя започва съдебни битки с доведените си дъщери за неговото състояние.

От своя страна, освен с Джери Хол, Рупърт има зад гърба си още три провалени брака – със стюардесата Патриша Букър, с журналистката Анна Ман, която според медиите е получила 1 милиард щатски долара след развода им, и предприемачката Уенди Денг. Мърдок, чието състояние сп. „Forbes“ оценява на 17 милиарда щатски долара, има шест деца.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply