Полезни свойства на геловете Вертера

Вертера е руска компания, която предлага натурални органични гелове, които имат свойството да прочистват и подхранват човешкия организъм на клетъчно ниво. В състава им влизат 28 микро и макроелементи, всичките 20 аминокиселини, сред които и така важните за нашето здраве полиненаситени мастни киселини, фукоидан, фибри, витамините А, В комплекс, С, D, Е и РР, както и всички останали вещества, необходими за нормалното протичане на всички жизнени процеси в човешкото тяло.

Вертера разполага със собствена научна лаборатория и голяма производствена база, в която се произвеждат, както геловете, така и всички останали продукти, като този процес се извършва от висококвалифицирани учени и специалисти. Геловет на Вертера са създадени по уникална формула, която е патентована и строго конфиденциална. Технологията на биониката, заложена в производството им, представлява наука за прилагането на природните методи и системи, в съчетание със съвременните модерни технологии.

Какво представляват геловете на Вертера

Геловете на Вертера са създадени от Професор Витали Корзун, която от повече от 40 години се занимава с проучването на кафявите водорасли и техните ползи за човешкото здраве. Неговите многобройни изследвания показват, че геловете Вертера са много добри терапевтични хранителни продукти. Благодарение на уникалната си формула, те се усвояват от организма до и над 94%, което ги прави високо ефективни при множество заболявания. И за да предлагат само най-добрите продукти, от компанията извършват ежегодни проверки, за съответствие на продуктите с международните стандарти.

Видове гелове на Вертера

Гелове на Вертера са 100% натурални продукти, които имат различно приложение. В каталога на компанията са включени:

  • Вертера гел за здраве и дълголетие
  • Ангио Лайф
  • Вертера гел форте с различни вкусове на касис, вишна и ябълка
  • Вертера Гел Спорт Актив
  • Гел за увиване с водорасли

Какви са свойствата на геловете Вертера

Тези продукти имат многостранно приложение и са ефективни за профилактика и лечение на различни заболявания. Всички те се усвояват до и над 94%, като прочистват и насищат човешкия организъм с всички полезни микро и макроелементи, аминокиселини, витамини, фибри и други.

Геловете на Вертера синхронизират работата между всички органи и стимулират тъканната регенерация. Освен това те спомагат за забавяне процеса на стареене, като хидратират кожата и я поддържат свежа и еластична. Те оказват здравословно влияние и върху различни кожни проблеми, като алергии, акне и други.

Продуктите  са и естествен източник на органичен йод, която играе голяма роля за правилното функциониране на щитовидната жлеза, а оттам и на цялата ендокринна система. Те спомага за преодоляване на йодния дефицит в организма и предотвратяването на проблемите, свързани с него, като безплодие, проблеми с износването на плода, депресия, отпадналост, безсъние, нервност и т.н.

Продуктите на Ветера спомагат и за нормализиране на метаболизма и правилното усвояване на мазнините, въглехидратите и протеините. По този начин се постига и регулиране на телесното тегло.

Заболяванията на сърдечно-съдовата система възникват поради липсата на голяма част от необходимите на организма микро и макроелементи, както и с образуването на шлаки. В резултат се стига до заболявания, като инфаркт или инсулт и повишаване нивата на лошия холестерол. Геловете на Вертера са полезни и при повишаване на кръвното налягане, проблеми с венозната и лимфно-съдовата системи, появата на разширени вени, образуването на тромби и други.

Геловете помагат за изчистването на всякакви токсини, тежки метали и други вредни вещества от организма, които са причина за появата на умора, главоболие, хормонален дисбаланс, промени в настроението, алергии, липса на енергия, чести настинки и т.н.

Комплексът от биологично активни вещества в някои от геловете на Вертера, имат свойството да стимулират имунната система, като така повишат защитата на тялото срещу всички инфекциозни и вирусни заболявания. Освен това те спомагат за укрепването на тялото, на общото физическо състояние, на ставите и костите. При повишена физическа активност, геловете спомагат за регенерирането на мускулната тъкан и изгарянето на мазнините.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply