Неймар очаква второ дете

Неймар и приятелката му Бруна Бианкарди очакват първото си дете, предават световните медии. Неймар има 11-годишен син, на име Дави Лука. Той е от бившата му Каролина Дантас.

31-годишната суперзвезда на ФК „Пари Сен Жермен“ бе отбелязан в публикацията, която Бруна сподели в Instagram, съобщавайки на света щастливата новина. „Мечтаем за твоя живот, планираме пристигането ти и знанието, че си тук, за да допълниш любовта ни, прави дните ни много по-щастливи.“

Много от бившите и настоящи съотборници на Неймар поздравиха под снимките, включително нападателят на Тотнъм Ричарлисон и полузащитникът на ПСЖ Марко Верати.

Бруна е инфлуенсър и притежава собствен бранд за дрехи. Смята се, че двойката е започнала да се среща през 2021 г., но запази връзката си в тайна в продължение на няколко месеца. В крайна сметка стават официални през януари 2022 г., като съобщиха в Инстаграм, че са дори сгодени. През лятото на 22-ра обаче се разделят, като тогава се говореше, че футболистът й е изневерил.

Бруна Бианкарди обаче оправда коментарите за изневяра. Даже двойката прекара заедно 31-ия рожден ден на бразилския национал през февруари.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply