„Пазители на галактиката: Издирван“: Ново космическо приключение от Браян Майкъл Бендис и Валерио Скити

Комиксът се появява на българския пазар дни след премиерата на хитовия филм „Пазители на галактиката Volume 3“

 

Любимите космически неудачници се завръщат в „Пазители на галактиката: Издирван“ – дългоочакваното продължение на епичната комикс поредица. Artline Studios ще зарадват почитателите на Marvel с 128 страници, изпълнени с много екшън и хумор.

Първият том, „Император Куил“, е едно от най-успешните заглавия на изд. Artline Studios и дълго време беше с изчерпан тираж. Сега и двете части на поредицата са отново тук точно в месеца на Пазителите. Филмът „Пазители на галактиката vol. 3“ направи премиерата си в началото на май и две поредни седмици беше най-гледаният филм в киносалоните в България. Почти 10 години след появата на първата екранизация Пазителите вече са крайъгълен камък във вселената от супергерои на Marvel Studios.

Феновете на Marvel ще станат свидетели на следващата глава от приключенията на междугалактическата банда в „Пазители на галактиката: Издирван“. Нещото има ново амплоа – като Бен Грим, Космическия варварин, и се наслаждава на това да язди извънземни коне. Междувременно Венъм и Грут запретват ръкави, за да натупат няколко скръла, а всеки знае, че когато Бендис пише за скрълове, става напечено. Гамора и Дракс, най-могъщите воини в цялата галактика, се захващат с бадуунците, а Анджела драматично се завръща на галактическата сцена. Те са Пазителите на галактиката и остават най-добрите ѝ защитници… въпреки че ги издирват навсякъде.

Творческият екип, който стои зад комикса, се състои от Браян Майкъл Бендис, Валерио Скити и Ричард Айзъноув. Гениалният Браян Майкъл Бендис завладява със страхотното си чувство за хумор в диалозите, а илюстрациите на Валерио Скити поразяват с експресивния си стил. Според ComicVine „Бендис и Скити са първокласен креативен екип и Пазителите са, меко казано, в добри ръце“.

„Пазители на галактиката“ е незаменимо комиксово приключение, което ще донесе наслада на малки и големи.

Браян Майкъл Бендис е американски писател и художник на комикси. Бендис посещава Института по изкуство в Кливланд, но така и не успява да пробие в индустрията на комиксите, докато не настъпва сътресение в Marvel Comics. Джо Кесада, главен редактор по това време, се обажда на Бендис и го наема като сценарист. С писането на такива популярни заглавия на комикси като „Деърдевил“ Бендис бързо си създава име и продължава да печели редица признания от критиката, включително множество награди „Айзнър“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply