Нестле България дава старт на 3-тото издание на стажантската програма Summer’s Cool

Между 3ти и 21ви юли Нестле България ще посрещне 12 студенти и висшисти, които ще имат възможността да развият професионалния умения с помощта на над 35 семинара и презентации

За трета поредна година България е една от четирите държави, в която стартира програмата на Нестле Summer’s Cool заедно с Румъния, Сърбия и Хърватия. В четирите страни ще се включват общо 50 млади, амбициозни и любопитни студенти и висшисти, които под хибридна форма ще се включат в специално подготвени от Нестле семинари и презентации.

В рамките на три седмици между 3ти и 21ви юли Нестле България ще отвори вратите си за 12 следващи или завършили студенти и ще даде ценни теоретични и практически уроци на, с които младите хора ще могат да развият своите лидерски умения, комуникация, работа в екип, критично мислене, емоционална интелигентност.  Така Нестле ще им възможността и за едно мултикултурно преживяване, в което студентите ще работят и откриват множество нови гледни точки, работейки с учащи от други страни, култури и специалности.

В рамките на Summer’s Cool стажантите ще участват в програма за практическо развитие, подкрепена от специалисти в областите на управлението на проекти, логистиката, финансите, пазарните проучвания, продажбите, маркетинга, цифровите технологии, връзките с обществеността, електронната търговия, храненето и много други. За финал на програмата компанията ще даде на участниците съвместен проект, по който те да работят заедно и да координират със служители от Nestlé.

Лятната ни стажанска програма е насочена към младите хора, за които е важно да бъдат подкрепени и добре подготвени в тяхната бъдеща реализация чрез реален бизнес пример в една динамична среда. Вярвам, че давайки възможност на младите професионалисти да бъдат чути , да бъдат предизвикани, те разгръщат пълния си потенциал с креативни и новаторски идеи,“ сподели Евгения Стефанова, ръководител Човешки ресурси, Нестле България.

Summer ‘s Cool е инициатива, предназначена да допълни теоретичното университетско обучение с практическо такова, което да запознае студентите с изискванията и реалността на работните места в света на бизнеса.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply