SOS сватбен сезон: GLAMI споделя най-популярните артикули за перфектен аутфит на сватба

Най-голямата модна платформа у нас разкрива кои са тенденциите на летния сватбен сезон тази година, за разнообразни визии, които могат да се използват многократно

Един от най-вълнуващите сезони за много от нас вече започна, а именно – сватбеният. Изборът на перфектния тоалет, особено за гостите, винаги е бил не леко предизвикателство. Когато сме изправени пред това да се спрем на най-подходящата рокля за сватба на наш близък, обикновено искаме да комбинираме стил с функционалност. Това потвърждава и едно от последните проучвания на модната търсачка GLAMI: българските модни потребители продължават да избират тоалети, които могат да имат повече от един живот. Това позволява създаването на креативни комбинации в крак с текущите тенденции, като същевременно се адаптират към голямо разнообразие от събития – тренд, който оформя цялата 2023 г.

В съответствие с тази тенденция, GLAMI идентифицира 3 рокли, които изцяло отговарят на търсенето на българския потребител. Всеки един от посочените артикули осигурява елегантност по време на официалното събитие, но и позволява да се носи в ежедневието.

Червена сатенена рокля, подчертаваща женствеността

Със своята изчистена кройка и стил от 90-те години, роклята по тялото често се оказва подходяща дреха за много поводи. Въпреки че винаги е добре да имате предвид дрескода и формалността на събитието, червеното може да бъде чудесен вариант за изпъкване и подчертаване на женската енергия. Отличен вариант също биха били и модерни нюанси като златно и всички нюанси на розово.

Когато става въпрос за съчетаване на червена рокля, ключът е аксесоарите да са семпли и ненатрапчиви. Чифт отворени или класически черни обувки на ток, в комбинация с неутрален клъч, ще завършат тоалета, без да го правят да изглежда претруфено. Съчетанието със златно или сребърно колие или обеци ще добави допълнителна светлина към външния вид.

Рокли тип прегърни ме в перфектен парижки стил

Това е страхотна вечна класика, подходяща за много форми на тялото и гарантира елегантност. Леките и меки материи са за предпочитане през летния сезон, както и са идеални за сватби на открито. Роклите тип прегърни ме се предлагат в огромно разнообразие от щампи и цветове, което ви позволява да изберете най-подходящата за вашия личен стил. За лято 2023 най-популярните са флоралните шарки и плътните цветове. След сватбата можете да съчетавате този тип рокля с чифт сандали през деня, а за летните вечери би паснала перфектно в комбинация с дънково яке – отлична визия за всяко френско момиче.

Макси рокля за бохо шик настроение

Отличен и гъвкав избор за гостите на една сватба са макси роклите: те са елегантни, но същевременно – удобни и леки. Предлагат се в разнообразни кройки – от такива с отворени рамене за тези, които искат да предизвикат бохемско, весело усещане от 70-те години на миналия век, до рокли с деколте, които са елегантни и с ретро привкус (халтер). Така наречените халтер рокли са били избрани от София Ричи за нейната много коментирана сватба в стил „Стари пари“ (Old Money). Буфан ръкавите също се утвърждават като тенденция този сезон и са отличен елемент за всеки романтичен повод.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply