Ники Рийд и Иън Сомърхолдър станаха родители на момченце

Ники Рийд и Иън Сомърхолдър станаха родители на момченце, разкри актрисата на стори в Инстаграм профила си. Актрисата разкри за новото попълнение в семейството, показвайки ден по-рано снимка, на която е притиснала одеяло към гърдите си, докато държи бебето.

В сторито тя благодари на акушерката и лекарите си „за това, че помогнаха нежно да се появи на бял свят това сладко момче“.

Актьорът от „Дневниците на вампира“ Иън пък от своя страна сподели снимка, на която Ники държи 5-годишната им дъщеря БодПи Солей с една ръка, а с другата притиска наедрялото си коремче, в прекрасна обстановка на открито, пише dir.bg. „Всичко, което някога съм искал, бе да имам голямо семейство. Благодаря ти, Ник, че ми направи този подарък“, написа той.

Под поста си той продължи: „Когато правех тази снимка, не можех да повярвам на това, което виждах. Няма нищо по-красиво…Единственото, за което моля, е всички да изпратят позитивни пожелания на Ник и мен през това време. Социалното пространство може да бъде странно, но можем да го направим и страхотно.“

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply