Меган Маркъл и принц Хари официално се отказаха от жилището си в Обединеното кралство

Херцогът и херцогинята на Съсекс са се изнесли от имението „Фрогмор“. Въпреки че се преместиха в Калифорния преди три години, вилата, която се намира в имението Уиндзор бе официалната им резиденция във Великобритания. Хари дори бе отседнал в къщата през април, докато бе в града за съдебното си дело срещу „Daily Mail“, но годишният доклад показва, че в момента „Фрогмор“ е свободен.

74-годишният монарх Чарлз е започнал процеса на изселването им само ден след появата на шокиращите мемоари на принц Хари, озаглавени „Spare“, предават световните медии. В книгата си той отправи няколко бомбастични обвинения срещу вече разделеното си семейство, включително, че Кралят постоянно се шегува с него, че не е „истинският“ му баща.

Колкото до необитаваното за момента имение – от дворецът все още не са издали официална информация на кого ще го поверят, но все повече се говори, че за нов собственик спрягат принц Андрю, който получи и голямо наследство след покойната си майка – кралица Елизабет II.

„Засега Андрю има предимство пред брат си и ще видим колко дълго ще продължи това“, споделя кралски източник пред изданието.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply