„BRZRKR – том 2“ на Киану Рийвс, Мат Киндт и Рон Гарни е продължението на историята за тайнствения Б

Ново графично произведение, разказващо за битката на един безсмъртен воин през вековете, е втората част на най-продавания комикс дебют за последните 30 години

 

„BRZRKR – том 2“ ни отвежда към момента, в който, полусмъртен-полубог, прокълнат и подчинен на насилието, мъжът, известен просто като Б, отново започва да се скита по света. След поредица експерименти и мисии спомените за неговия произход ще бъдат окончателно възстановени.

Но какво вещае това разкритие за бъдещето му? Дали Б най-сетне е намерил истинската свобода? Може би, но дали правителството на САЩ би изоставило най-ценния си актив?

Зад увлекателната графична история, изпълнена с насилие и интрига, стоят разпознаваем екип автори и илюстратор: Киану Рийвс, Мат Киндт и Рон Гарни.

Киану Рийвс, емблематичната звезда от филми като „Джон Уик” и „Матрицата”, е създателят и съавтор на „BRZRKR. Неговата 35-годишна филмова кариера продължава да жъне огромен успех в бокс офиса и получава значително признание както от фенове, така и от критици. „BRZRKR, първият му комикс и поредица графични романи, е творбата с най-значително финансиране в Kickstarter и най-продаваният авторски комикс дебют за последните 30 години.

Мат Киндт е автор и художник на комикси и графични романи бестселъри на Ню Йорк Таймс и сценарист на номинирания за Айзнер награда Grass Kings на BOOM! Studios. Работил е също по хитови заглавия на Dark Horse Comics, DC Comics, Marvel Comics и Valiant Comics. Печелил е наградата за дизайн на книга PubWest, номиниран е за шест награди Айзнер и шест награди Харви (с една победа). Творбите му са публикувани на френски, испански, италиански, немски и корейски.

Илюстрациите в „BRZRKR – том 2“ са дело на световно признатия художник Рон Гарни, работил по хитовите Wolverine и Captain America.

Според Comic Book Resources BRZRKR определено заслужава шума“, Graphic Policy отбелязват, че „изкуството на Рон Гарни доставя симфония на разрушението“, а comicbook.com определят „BRZRKR – том 2“ като „приятно четиво с добро темпо“.

Комиксът „BRZRKR – том 2“ е наличен на пазара с корична цена от 20,00 лева.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply