Flip.bg – смарт избор на смартфон за ученика

Технологичният стартъп обявява новата си кампания Smart2School, идваща с многобройни ползи за децата и техните родители и насърчаваща финансово отговорни и екологични потребителски избори

 

С наближаването на сезона за завръщане в училище родителите са изправени пред предизвикателството на деликатния баланс как да отговорят на очакванията на децата и техните връстници, докато в същото време вземат финансово отговорни решения. Flip.bg – технологичният стартъп, целящ да превърне интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно място за купувачите на мобилни телефони, и бързо утвърждаващ се като доверен партньор в онлайн пазаруването – стартира своята тематична „обратно на училище” кампания, насочена към облекчаване на тези натиск и насърчаване на смарт избора при закупуване на технологии.

„С нашата кампания Smart2School правим крачка напред от предоставянето на достъпна алтернатива за закупуване на телефон за новата учебна година. Във Flip вярваме, че представянето започва с представяне – което в този случай означава, че нашите като нови устройства могат да се използват като инструмент за академични постижения вместо награда за високи оценки, както и доброто представяне в училище да не е средство за получаване на телефон, какъвто често е случаят. Предизвикваме родителите да направят „смарт сделка“, когато става въпрос за мотивиране на децата им“, казва Вера Петрова, управител на Flip.bg.

В днешно време родителите са изправени пред трудната битка за удовлетворяване на желанията на децата си, докато менажират домашните разходи. Привлекателността на новите джаджи, дрехи и други базисни продукти за училище може да увеличи финансовата тежест върху семейния бюджет. Flip разбира тази дилема, особено в икономическа ситуация, в която цените изглежда непрекъснато се покачват във всички категории, и се стреми да бъде решението, което носи спокойствие на родителите. Предоставяйки първокласни, като нови смартфони на достъпни цени, компанията им дава възможност да правят избор, без компромис с качеството, да насочат ресурсите си към други важни разходи, вместо да следват непрекъснато променящата се вълна на технологичните тенденции, и да използват телефона за децата не като награда, а полезен инструмент за добро представяне.

Налице са също и притесненията децата да не загубят или счупят своите устройства, които допълнително усложняват процеса на вземане на решениe. С Flip родителите могат да са спокойни, знаейки, че тяхната инвестиция е подкрепена от качество на като нов телефон, което гарантира, че устройствата издържат изпитанието на времето и интензивна употреба.

За тази цел Flip.bg предлага сигурно и удобно клиентско изживяване, с редица предимства, сред които 24-месечна гаранция, 30-дневна политика за връщане, различни опции за плащане, включително на вноски с 0% лихва, и строг технически процес на проверка, ремонт и почистване на хардуер и софтуер. Сега те обявяват новата си кампания, с която перфектното мобилно устройство за новата учебна година е само на няколко клика разстояние и идва на страхотна цена, в специално изработена кутия с нови кабели за зареждане и за някои модели с опционална нова батерия от трета страна. Flip.bg гарантира, че всичките им ремаркетирани устройства имат над 85% живот на батерията, като през 2022 г. животът на батериите, продавани от тях, е бил средно 94% – така че родителите могат да са спокойни, че ще могат да са постоянно във връзка с децата си.

Важен аспект от кампанията на Flip е и ангажиментът към устойчивост. Закупуването на обновен телефон има не само финансов смисъл, но също така е в съответствие с търсенето на екологични решения. Подходът на Flip намалява CO2 емисиите с впечатляващите 63% и подкрепя кръговата икономика, като позволява на семействата да се ангажират със смислени разговори за устойчивостта, докато вземат отговорни решения за покупка.

Кампанията Smart2School на Flip.bg е активна от 21 август до 15 септември 2023 г. и е чудесна възможност да учениците да качествени първокласни устройства, без това да натежи на семейния бюджет. Включените в кампанията смарфони са с до 200 лв. по-евтини от чисто нови и с гарантирано качество и производителност, което прави Flip модерния, умен и устойчив избор, идващ с редица предимства.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply