Vivacom започва да приема предварителни поръчки за новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 4

Моделите от новата серия на Huawei имат до 2 седмици живот на батерията и са достъпни за всички потребители, защото са съвместими с iOS и Android

 

От днес потребителите в България имат възможността да направят своята предварителна поръчка във Vivacom на най-новата серия смарт часовници на Huawei – Watch GT 4. От 14-ти септември до 1-ви октомври телекомът ще приема заявки за четирите основни модела, които включват Watch GT 4 46mm с черна флуоресцентна и със зелена каишка и Watch GT 4 41mm с бяла кожена и със златна каишка. Кампанията ще бъде удължена до 15-ти октомври за двата специални варианта с гривна от неръждаема стомана. По време на периода на предварителните поръчки всеки смарт часовник от серията Watch GT 4 ще върви в комплект с подарък бели безжични слушалки Huawei FreeBuds SE 2.

Моделите Watch GT 4 46mm и Watch GT 4 41mm със стоманена каишка съчетават усъвършенстван дизайн и значителни подобрения в здравните и фитнес функции. Watch GT 4 46mm се предлага с впечатляващ осмоъгълен корпус, а 41-милиметровият вариант предоставя елегантен и изчистен външен вид, наподобяващ изтънчено бижу. Възможностите за персонализация на устройствата Watch GT 4  са неограничени и обединяват над 25 000 циферблата, налични в галерията.

Серията смарт часовници Huawei Watch GT 4 идва с модернизираната технология за мониторинг на здравето отчита с 30% по-голяма точност здравните показатели на сърцето дори при извършване на физически активности като бягане или при по-ниски температури. С устройствата Watch GT 4 потребителите могат да проследяват съня си още по-задълбочено и впоследствие да коригират навиците си. Добавената функция за анализ на основни показатели и предсказване на менструалния цикъл може да бъде полезна за много жени, борещи се с нередовна менструация.

Моделите Watch GT 4 са изключително подходящи за активно спортуващи хора, които искат да имат пълна информация за своите фитнес статистики. Подобрената функция Activity Rings за проследяване на фитнес дейностите улеснява поддържането на активно ежедневие. За пръв път е въведено изцяло новото приложение Stay Fit, което използва данни в реално време и дава препоръки за приема на калории. Смарт часовниците разполагат също с усъвършенствано GNSS проследяване за още по-добро отчитане на крачки по време на разходки или бягане.

Освен със своите здравни и фитнес функции, устройствата Watch GT 4 впечатляват със своите оптимизирани възможности за бързи съобщения и отговори, активиране на приложения от трети страни за достъп до музика и навигация. Моделите от новата серия на Huawei имат до 2 седмици живот на батерията и са достъпни за всички потребители, защото са съвместими с iOS и Android.

Повече информация за кампанията и официалните правила за предварителните поръчки на смарт часовници Huawei Watch GT 4 може да откриете ТУК.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply