Иновативна технология повишава точността на диагностициране при зъбните снимки в дентален център Да Винчи Клиник

Модерният апарат не само прави по-прецизни диагнози, а и работи с изключително ниска доза радиация

 

В българския дентален център Да Винчи Клиник заработи иновативна технология за повишаване точността на диагностициране при зъбните снимки. Тя представлява модерен дигитален апарат, наречен KaVo OP 3D™, който осигурява изключителна детайлност и прецизност на снимките, благодарение на своята Low Dose Technology™. Това е иновативна технология, която позволява извършването на снимки с много ниска доза радиация, без да се правят компромиси с качеството на изображението.

„Нашият ангажимент е да предоставяме на нашите пациенти само най-доброто и това включва интегрирането на последните иновации в медицинските технологии“ – посочва Емил Калинчев, изпълнителен директор на дентална клиника Да Винчи Клиник. „С KaVo OP 3D™, можем да гарантираме, че нашите пациенти получават най-точната диагностика по-безопасен начин, която е възможна днес.“

Иновативният апарат е удостоен с награда за иновация в Германия през 2018 г., което говори за признанието на общността и високата стойност на технологията в областта на стоматологията. Апаратът включва най-новите технологии в областта на 2D и 3D изображенията, Освен, че повишава прецизността при зъбните снимки, той е много лесен за употреба, благодарение на удобния си потребителски интерфейс и работи автоматизирано и изключително бързо, гарантирайки много по-добра грижа за пациента.

„Този апарат е доказателство за напредъка в денталната образна диагностика и подобрява значително качеството на зъбните снимки. Инвестицията, която нашият екип направи в иновативната технология, е израз на дългосрочната ни цел за постигане на най-високи стандарти в стоматологичната диагностика при зъбните снимки, както и нашата отговорност към пациентите“ – споделя още Емил Калинчев.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply