Домът не е място, а любим човек в емоционалния романс „Всяко лято след това“ от Карли Форчън

Сред страниците на този спиращ дъха романс читателите ще открият красива история с полъх на топъл летен бриз

 

През септември, когато носталгията по отминаващото лято ни е застигнала с пълна сила, у нас излиза нов романтичен роман, който ще ни приюти сред страниците на топла като последните лъчи от красив летен залез история.

„Всяко лято след това“ е дебютният роман на канадската писателка Карли Форчън, който веднага спечели вниманието на читатели и критика и се нареди сред номинираните книги за „Най-добър романтичен роман“ и „Най-добър дебютен роман“ на наградите Goodreads Choice Awards през 2022 г.

В духа на книгите на Емили Хенри и Кристина Лорен, „Всяко лято след това“ е мъдра и изпълнена с емоции история за вторите шансове, която – също като лятото – няма да ви се иска да приключи.

Казват, че никога не можеш да се върнеш у дома отново, а за Персефона „Пърси“ Фрейзър това твърдение важи с двойна сила, откакто преди повече от десетилетие е направила най-голямата грешка в живота си. Импулсивна и глупава грешка, която я отдалечава от единственото място, което е наричала дом. И от единствения човек.

Избягала далеч от блестящите летни дни на брега на езерото в Барис Бей, Пърси живее в стилен апартамент в големия град, прекарва времето си в срещи с приятели и държи всички на безопасно разстояние от сърцето си.

До момента, в който едно неочаквано обаждане не я връща обратно към спомените ѝ за Барис Бей. Към мъгливите следобеди и топлите летни нощи, които прекарва в продължение на шест лета с най-добрия си приятел Сам. Към миговете, в които приятелството им се превръща в нещо повече – до момента, в който всичко грандиозно се разпада.

Сега Пърси ще трябва да се завърне на езерото, където годините може и да са отминали, но за връзката ѝ със Сам може би все пак има надежда. Пърси ще трябва отново да се изправи срещу решението, което е взела преди толкова много време. Но може ли любовта да бъде по-силна от грешките в миналото? Или младата жена ще трябва още веднъж да напусне Барис Бей… този път завинаги.

Дебютният роман на Карли Форчън е мащабна и носталгична история за любовта, хората и изборите, които ни бележат завинаги.

Изпълнен с копнеж и носталгия по онази лятна любов, която всеки някога е изпитвал в живота си и така и не е забравил, „Всяко лято след това“ е завладяващо и интимно писмо в бутилка. Отворете го, когато ви се прииска да поканите лятото в душата си!

„Всяко лято след това“ надмина и най-високите ми очаквания. Карли Форчън пише умно, прозата ѝ е великолепна, а героите ѝ се усещат като живи – по онзи толкова рядко срещан начин – герои, каквито читателите не спираме да търсим.“

Емили Хенри

„Сладка история за втория шанс и за това как бъдещето ни никога не се оказва точно каквото сме си го представяли.“

Джоди Пико

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply