Bebok.eu ви кани на вдъхновяващо Коледно събитие

Малко преди коледните празници и разгара на Коледния сезон, порталът за родители и грижи за деца Bebok.eu кани всички свои бъдещи и настоящи читатели на „Коледна приказка“. Събитието обещава ден, пълен с усмивки, изненади и множество вълнуващи моменти за цялото семейство. Мястото на събитието ще е The Mall, а всичко започва на 9 декември сутринта.

Забавата за децата ще бъде разделена на две части –  от 10:00 ч. до 13:00 ч. и от 16:30 ч. – 18:30 ч., а за родителите ще има бутиково изложения през целия ден.

Специално за най-малките – PartyFox и приказните герои Дядо Коледа, Джуджанка и Елфка ще превърнат деня във вълшебна история. Рисунки по лицата на децата приказно ще заблестят. Томбола с награди и колело на късмета с още подаръци очакват всички посетители, както и много забавления ще направят денят ви още по-специален.

Всеки родител ще може да посвети време на избрани изложители, представящи най-доброто в грижата за детето. Открийте нови продукти и иновативни решения, обменяйте идеи и вдъхновение, и научете нещо ново за развитието на вашето дете от нашите партньори MindHub, ПИЖО И ПЕНДА, HelenDoron, МАЕ – Школи за неформално образование и Абофарма.

Организаторите обаче обещават още. От семейни снимки с коледни украси, много празнично настроение, забавления и полезни контакти – това ще бъде не просто събитие, а цял ден, създаден за вас и вашето семейство.

Създайте заедно с нас специални моменти и заредете семейството си с коледна магия.

Натиснете тук, за да научите повече от събитието във Facebook.

Наградите в игрите са предоставени от любезните ни партньори: Playgro, Philips AVENT, Baby Art, Friendly Organic, Абофарма, HelenDoron, МАЕ – Школи за неформално образование, 1001 Пантофки, PERSIL, 1001 Пантофки, PartyFox и разбира се от Bebok.eu.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply