Световноизвестният писател Робърт Грийн ни учи на 366 ключови „Закони за всеки ден“

Авторът на емблематичната книга „48-те закона на властта“ разкрива как можем да развием вътрешния си глас само за няколко минути на ден

 

С бестселърите си, продали милиони копия по света, американският писател Робърт Грийн  спечели заслужено титлата „съвременен Макиавели“ и се превърна в ментор на някои от най-известните и влиятелни политици, бизнесмени и артисти.

След емблематичните „48-те закона на властта“, „33-те стратегии на войната“, „Законите на човешката природа”,  „Майсторството“ и „Изкуството да съблазняваш“ авторът на някои от най-четените книги за истинската същност на човешката природа се завръща у нас с ново мащабно заглавие –  „Закони за всеки ден”.

Луксозното подаръчно издание излиза у нас с логото на издателство „Сиела” и включва 366 от най-ценните съвети и уроци на Робърт Грийн, съсредоточени върху силата, съблазняването, майсторството, лидерството, самоконтрола и стратегията.

Основана на над 25 години усилени изследвания в областта на човешката природа и развитие, книгата „Закони за всеки ден” поднася на читателите по един кратък урок за всеки ден от годината, с помощта на който да открием истинското си призвание, своя вътрешен глас и съвети как да се научим да разпознаваме какво всъщност се случва около нас.

Лесни и достъпни за усвояване, всички уроци в изданието съдържат съществени и полезни препратки към останалите книги на Робърт Грийн и могат да служат както на дългогодишните почитатели на автора, така и на хора, които тепърва навлизат в творчеството му.

В „Закони за всеки ден” Робърт Грийн предизвиква читателите си:

  • да се вгледат навътре в себе си и да спрат да робуват на външни влияния;
  • да придобият правилните инструменти, с които да разпознават токсичните хора в личния и професионалния си живот и да не приемат привидното за истина;
  • да овладеят стратегията на живота и да преследват каузите, в които вярват най-дълбоко;
  • да вникнат в основните мотиви, които движат човешкото поведение, и да развият по-голяма емпатия и приемане към себе си и околните.

Тренирайки самосъзнанието си само за по няколко минути всеки ден, в това издание всеки читател ще открие приятел и съмишленик в свят, в който опасните и токсични типове хора са навсякъде около нас.

Написана на ясен и достъпен език и допълнена с откъси от следващата книга на автора – „Законът на величието“, „Закони за всеки ден” ще ви помогне да развиете основополагащия навик да виждате нещата такива, каквито са, и да реагирате адекватно на всяка ситуация, която животът ви поднася.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply