Десерти без чувство за вина със 70 здравословни и изцяло веган „Любими бохо десерти“ от звездата на Masterchef Веганна

Популярната кулинарна инфлуенсърка разкрива тайните на веган десертите

Бохо магьосницата на веган кухнята – звездата от MastefChef Анна Стойкова, позната още като Веганна – се завръща с луксозното подаръчно издание на„Любими бохо десерти“, за да ни разкрие тайните на здравословните и полезни сладки изкушения.

Популярната кулинарна инфлуенсърка с над 54 хиляди последователи в Instagram и създателка на бранда Veganna ни предлага 70 идеи за вкусни, здравословни десерти, за които и най-големият скептик не би заподозрял, че са изцяло веган.

С много вълнение, отдаденост към храната и старание да ни подтикне на бъдем най-добрата версия на самите себе си, Анна Стойкова създава изчерпателен и полезен наръчник, в който са поместени най-важните тънкости и трикове на веган кухнята.

Подходяща както за тепърва прохождащи кулинари, така и за опитни майстор-сладкари, „Любими бохо десерти“ ще ви предложи идеи за сладкиши без печене, закуски, понички и бисквитки; тартове, торти и кексове.

Освен изкушаващи рецепти, придружени с великолепни фотографии от самата Анна – които не бива да бъдат разглеждани на гладно – в „Любими бохо десерти“ ще откриете и полезна информация за:

  • Различните видове подсладители;
  • Идеи, с които да замените глутена и животинските продукти;
  • Продуктите, с които да заредите кухнята и така винаги да имате готовност за някой бърз веган десерт;
  • Суперхраните, с които да зареждате тялото си.

Заредена с присъщия оптимизъм и ентусиазъм на Веганна, „Любими бохо десерти“ има за цел да ви докаже, че „здравословно“ и „вкусно“ не са две взаимоизключващи се понятия; да ви вдъхнови да забравите за вредните пакетирани лакомства и да ви предизвика да запретнете ръкави и да опитате нещо различно, апетитно и добро за тялото си – без никакво чувство за вина.

Книгата е интегрирана с приложението Veganna, за да можете да се насладите на най-добрите веган десерти навсякъде и по всяко време през удобството на телефона си.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply