Нещата, които Емил Конрад не може да каже в интернет, четем в новата му книга „Обратни мисли“

Нетърпеливи читатели чакаха часове наред на първата фен-среща по повод излизането на книгата

 

Почти 14 години след първото си видео в YouTube интернет сензацията Емил Конрад определено е човекът, който има какво да разкаже за това как се е променил необятният свят на онлайн знаменитостите в България.

На пазара вече може да откриете „Oбратни мисли“  най-новата книга на непокорния бунтар на българските социалните мрежи.

В нея единственият българин с над 200 милиона гледания на видеата си в TikTok не просто открехва, а направо разбива вратата към тайните на популярните хора в България.

Още новината за появата на изданието успя да развълнува хиляди читатели, а първият тираж се изчерпи още с предварителните поръчки. На 18 февруари стотици нетърпеливи почитатели чакаха часове наред в книжарница „Сиела“ в Paradise Center в София, за да се срещнат със своя любимец.

Нова такава предстои още в събота, 24 февруари 2024 г., този път в града на тепетата – Пловдив. Малко след 11:00 ч. популярният български влогър ще се срещне със своите фенове в Mall Plovdiv Plaza. Входът е свободен, а доброто настроение – задължително.

Безкомпромисно и с безпощаден хумор Eмил Конрад разчиства сметките си с най-дразнещите тенденции в интернет пространството, детронира новопоявилите се пророци на българските социални мрежи, сразява дискриминационните клишета и разкрива себе си в изцяло непозната светлина.

Написана в характерния за Конрад „спокоен“ стил, „Oбратни мисли“ е книга, която ще ви разсмее, озадачи и на места дори скандализира, но и ще ви покаже, че да бъдеш различен понякога е най-голямата суперсила, която може да притежаваш.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply