Имат ли „Скрита дарба“ успелите личности разкрива световноизвестната българка Полина Маринова Помплиано

Създателката на „The Profile” черпи опит от Антъни Бурдейн, Едит Егер, Коби Брайънт и други в своята книга

 Със създаването на седмичния бюлетин The Profile („Профилът“) родената в България Полина Маринова Помплиано успя да привлече вниманието на десетки хиляди хора, сред които знаменитости като Дуейн Джонсън – Скалата и прочутия ресторантьор Дани Майер.На базата на натрупания през годините опит, американската журналистка с български произход публикува „Скрита дарба“ – удивително и полезно издание, което надниква зад завесата на славата и обобщава житейската философия и професионалния път на едни от най-успелите хора в света, с много от които тя се е срещала и лично.Защо хора като Aл Пачино,  Едит Егер, Чарли Мънгър, Антъни Бурдейн и Джеймс Клиър не разчитат на евтини трикове и заблуди за постигане на успех, а използват практични мисловни модели, които фундаментално променят светогледа им? Как са се научили да отключват своята скрита дарба, чрез която успяват да разгърнат пълния потенциал на личната си себереализация? И какво всъщност означава „скрита дарба“?Помплиано напомня, че  успехът не съществува във вакуум – и известните и популярните се справят със семейни драми, с финансови проблеми, с източници на несигурност и с всевъзможни проявления на хаос в ежедневието си. Посочва също така защо боготворенето към дадена личност ни кара да имитираме „съвършени“ версии на несъвършени хора,  докато  ученето от техните истории позволява да наблюдаваме, да синтезираме и да вървим по свой собствен път.В тази книга ще се научим именно:

  • как да разгърнем творческия си потенциал;как да развием психическа устойчивост;как да поемем обмислени рискове във времена на нестабилност;как да бъдем лидер в своята област.

Любопитството на Помплиано към навиците на другите хора е заразително, а посочените от нея изпитани и доказани ментални инструменти са приложими от всеки, който иска да реализира една по-добра и по-успешна версия на себе си.В духа на иконичната „Похватите на титаните“ на Тимъти Ферис, „Скрита дарба“ ни напомня, че никой не е съвършен, но споделянето на наученото както от най-удовлетворяващите ни успехи, така и от най-съкрушителните ни поражения може да ни разкрие скритите пътеки към разгръщането на собствените ни възможности.Полина Маринова Помплиано е създателка на медията The Profile, специализирана в изучаването на успешни личности и компании. Има петгодишен опит като журналистка в сп. Fortune, където пише над 1300 статии и интервюира предприемачи и инвеститори като Стивън Шварцман, Мелинда Гейтс и др. Родена е в България, но от осемгодишна възраст живее в САЩ. 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply