турбо закуска

Турбо закуска за мързеливи черва! Само смесвате тези съставки и горите по 5 кг. на ден!

Много хора опитват усилено и всячески да се отърват от мазнини в коремната област.

Повечето от тях обаче, не са наясно, че основната причина да имат подкожни тлъстини е синдромът „мързеливи черва“. Причината – мастни депа се натрупват в областта на талията и по този начин тялото не може да се отърве от токсините, като проблемът е доста често срещан, специалисти по диететика препоръчват тази напитка (тип смути или по-рядка каша), която може да помогне и на Вас със синдрома на мързеливи червата и ликвидирането на мазнини от тялото.

Приготвя се лесно и е много ефективна.

Най-хубавото при напитката е, че не е нужно паралелно да се правят упражнения, защото резултатите ще бъдат задоволителни и без физически натоварвания. Това, което трябва да направите е да пиете напитката вместо закуска и… магията ще започне.

Какво Ви е нужно?

6-7 сини сливи (може и сушени)
2 супени лъжици овесени ядки
100 мл вода
1 чаена лъжичка смляно ленено семе
1 чаена лъжичка какао
300 мл кефир – отцеденото мляко от китайска гъба (или нискомаслено кисело мляко)

Как да приготвите напитката?

Залейте с вода сините сливи, и изчакайте 10 минути да набъбнат. В друга купа разбъркайте овесените ядки, какаото и смляното ленено семе. Добавете 300 мл кисело мляко към сместа и разбъркайте добре. След това нарежете на ситно сините сливи (или използвайте блендер, за да ги смелите) и ги добавете към сместа. Направете напитката вечерта и я оставете да отлежи в хладилника. На сутринта я изпийте вместо закуска.

Пиете ли тази смес в продължение на един месец, ще загубите до 5 кг мастни натрупвания в областта на корема. Пробвайте, действа – край с неприятните мазнини, пише delo.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply