дъщерята и съседа

Те оставяха съседа си да гледа 11-годишната им дъщеря, но когато корема ѝ почна да расте разбраха грозната истина!

Единадесетгодишно момиче от Торино забременя от 35-годишния съсед – семеен приятел, който го насилвал редовно.

Бащата на девойчето работел на три смени във фабрика на ФИАТ, майката припечелвала като домашна прислужница и сервитьорка, а когато били заети вечер, го оставяли при комшията заедно с двете му по-малки сестрички, за да ги „пази“, предава Румен Михайлов, кореспондент на „Монитор“ в Милано.

Да ама извергът първо започнал да опипва доста „напъпилото“ за годините му момиче въпреки неговата съпротива, докато една нощ го изнасилил.

След това го заплашил, че ако разкаже за случилото се на родителите си, никога повече нямало да види майка си, защото щял да я убие. И от септември миналата година „чичото“, както девойчето и сестричките му наричали съседа, го насилвал всеки път, когато го оставяли при него да нощува.

Но обезпокоена от подутия корем на дъщеря си, преди няколко дни майка й я завела в болницата на Торино „Света Ана“ и там научила, че момичето й е здраво, но бременно. При това в 22-та седмица, което на практика означава, че аборт не може да бъде направен и детето трябва да бъде родено.

Помолено да каже кой е бащата, девойчето въобще не се поколебало да разкаже за неговото изнасилване от „чичото“, както и за последвалите съвкупления с него всеки път, когато неговите родители го оставяли за „по-сигурно“ в дома на съседа – семеен приятел.

След изповедта на 11-годишната пред докторите от „Света Ана“ и майка й, момичето било разпитано от полицаи, които няколко часа по-късно арестували изверга.

Сега той ще бъде съден за многократно изнасилване на малолетна – престъпление, за което италианският наказателен кодекс предвижда до 15 години решетки.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply