Близначки

Еднояйчни близначки се омъжват за един и същ мъж – трябвало да родят заедно!

Едноячни близначки решиха да се омъжат за един и същи мъж. 30-годишните Ана и Луси от Австралия споделят всичко, включително и леглото с общото си гадже, пише Daily Mail.

Дамите похарчили над 250 000 долара за козметични процедури, за да изглеждат още по-индентично – сложили си импланти в гърдите, в устните, татуирали си и вежди.

И двете се срещат с 32-годишния механик Бен от 4 години и твърдят, че и двете ще се омъжат за него, защото телата им са еднакви и трябва да родят заедно.  Ана и Луси се появиха в австралийско телевизионно шоу, в което разказаха за еднаквите си животи.

„Ако тя ходи няколко метра, и аз трябва да ходя няколко метра, за да изгорим същите калории“, заяви Луси в ефир. „Нашата диета е еднаква. Храната ни трябва да е еднаква, пием еднакво количество вода, храним се с еднакви порции“.

Те споделят, че се чувстват така, сякаш не могат да съществуват, ако не са заедно. Ето защо имат нужда да споделят всичко, включително и мъжа си.

Тройката се запознала по интернет, след като Бен добавил близначките в приятели. „Това е първата ми връзка с две жени и е много трудно, защото трябва да съм стопроцентов мъж“, разказва  той. „Каквото направя за едната, трябва да направя същото и за другата, за да има баланс“.

Луси споделя, че връзката им е хармонична, защото Бен ги третира еднакво – ако Бен целуне едната, веднага целува и другата. Въпросът, който най-често им задават, е как Бен се справя с две жени в леглото. „Ние сме много активни и на Бен са му нужни двойни усилия. Затова спим в огромно легло“, разяснява Луси.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар