Ето как да разберете, че мъжът до вас е лудо влюбен

Истинската любов не само се усеща, а се и вижда. Ако сте от тези жени, които постоянно търсят доказателства за любовта на мъжа, прочетете следващите признаци, които доказват, че мъжът е лудо влюбен във вас.

1. Споделя храната си с вас

Ако помните знаменития сериал „Приятели“, вероятно се сещате за Джоуи, който никога не споделяше храната си с никого. Дори ако става дума за момиче, което той много харесва и двамата са на среща. Има много хора, които мразят някой друг да яде от храната им. Ето защо, виждайки партньорът ви да споделя храната си с вас, трябва да бъдете сигурни, че той е влюбен във вас.

2. Оставя ви гласови съобщения

Онлайн комуникацията отнема много от времето ни с любимите хора. Това е добра алтернатива за хората, които искат да поддържат връзката си, но не могат да имат контакт на живо. Въпреки това, текстовите съобщения са малко безлични, докато гласовите съобщения издават други емоции. Те правят далечните разговори някак по-сближаващи.

3. Той оставя телефона си без надзор

Говорейки за телефони, много хора пазят телефона си като очите си. Това естествено буди съмнения и заражда странни чувства в другия партньор. Ако вашият мъж не крие телефона си и вие имате пълен достъп до неговия телефон, бъдете сигурни, че този човек ви обича и ви е налълно верен.

4. Той е готов да пробвате нови неща заедно

Когато двама души са заедно дълго време, колкото и да се обичат, връзката започва да става еднообразна и скучна. Опитването на нови неща и изживяването на нови неща сближава хората. Ако вашият мъж постоянно иска да правите някакви нови неща заедно, бъдете сигурни, че той е луд по вас.

5. Оставя ви сладки бележки и изненади

Големите жестове и подаръци за рождени дни, годишнини и други, са напълно нормални. Но малките жестове и романтичните изненади без повод, са това, което издава истинката любов. Ако вие получавате такива малки изненади често, това означава, че вашият мъж е влюбен във вас и иска да ви го показва непрекъснато.

Източник: jenite.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply