Ето как да разбереш дали те обича истински

Да казваш „обичам те” и наистина да обичаш някого – това са две различни неща. Как да разберем, че човекът, когото сме избрали, се отнася с нас сериозно, а не се опитва да ни спечели с красиви думи?

Винаги е близо

Опитва се да прекара колкото се може повече време с теб. Идва до офиса по време на обедната ти почивка, иска да бъде с теб по време на отпуската ти и във всяка свободна минута се старае да е близо до теб, мечтае да пътувате заедно… Всичко това говори само за едно – партньорът ти се отнася сериозно към теб.

Започва да решава проблемите ти

Като се започне от пазаруването, за да се стигне до служебните проблеми – мъжът до теб се опитва да облекчи живота ти. Той иска да не се товариш, а само да се усмихваш и да се радваш на всеки един ден. Подобно отношение е възможно към онези, които обичаме истински.

Помни и най-малките дреболии

Запомня и най-дребните неща, които сте споменали, а след това се опитва да направи така, че да се чувствате приятно. Веднъж си споменала, че обичаш да четеш романи и той вече ти е купил подарък – най-новият любовен бестселър. Поздравления, той се отнася сериозно към връзката ви.

Интересува се от семейството ти

Не му е безразлично, че майка ти се е разболяла, а сестра ти има важен изпит в университета. Той намира време да се поинтересува как са близките ти, а в случай на необходимост дори е готов да им помогне, както би помогнал и на теб.

Започва да се занимава с неща, от които се интересуваш

Дори никога да не се е интересувал от изобразително изкуство например, той ще изучи всички направления в живописта, след като разбере, че това е твоята страст. Без страх ще започне да открива нови сфери и ще се сдобие с хоби, ако това е важно за теб. Нали така ще имате още повече общи неща.

Грижи се за здравето ти

На него не му е все едно как си се облякла, когато навън вали дъжд. Той грижовно увива шал около врата ти, когато навън духа силен вятър и ти купува витамини, за да засилиш имунитета си. На него му пука как се чувстваш, а здравословното ти състояние го вълнува не по-малко от неговото собствено. В този случай не се съмнявай, той наистина те обича.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply