С 3 лъжички дневно от тази напитка и се сбогувате с тлъстините около корема

Тази чеснова напитка се смята за едно от най-добрите натурални средства и действително може да направи чудеса за здравето ви. Тя подобрява функционирането на органите, почиства кръвта и укрепва имунната система заедно с кръвоносните съдове и сърцето.

Това прекрасно природно лекарство ще ускори метаболизма ви и ще ви помогне да отслабнете. То пречиства организма и премахва всички вредни токсини.

Съставки:

12 скилидки чесън (изчистен)

1/2 литра червено вино

Начин на приготвяне:

Нарежете скилидките чесън и ги сложете в шишето. Залейте ги с вино. Затворете бутилката и я дръжте на слънчево място в продължение на 2 седмици.

Разклащайте всеки ден. След 14 дни преместете течността в бутилка от тъмно стъкло.

Пийте по една супена лъжица от напитката по 3 пъти дневно в продължение на месец. След това направете 6-месечна пауза.

Преимущества:

Тази напитка е богата на различни антибиотични, противовъзпалитрелни, противоракови и антибактериални свойства. Ето само част от ползите й:

Лекува възпалителни заболявания

Подобрява обмяната на веществата

Понижава нивото на холестерол

Премахва излишната сол от организма

Отстранява токсините от организма

Прочиства кръвта

Повишава енергията

Гори мазнините

Поддържа здравето на сърцето и кръвоносните съдове

Червеното вино съдържа ресвератрол и антиоксидантни, противовъзпалителни свойства, което означава, че може да предотврати образуването на кръвоносни съсиреци, които могат да доведат до сърдечни пристъпи и сърдечна недостатъчност. Това вещества възпрепятства повишаването и разпространението на раковите клетки. То е способно да ги убие, оставяйки здравите клетки недокоснати./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply