Тези зодии ще разорят дори милионер

Когато мъжете изричат фразата „скъпа моя“, преди всичко имат предвид чувствата, които изпитват към една жена. Но понякога се случва думичката“скъпа“ да се използва точно във финансовия й смисъл.

Някои жени са скромни и не изискват много от партньора си. Но има и такива, които са в състояние да го разорят с прищявките си.

Ето какво иска представителките на всяка една зодия:

12 място — Стрелец

Звучи подозрително, но е факт: дамите от тази зодия ненавиждат скъперниците и не очакват нищо особено от един мъж. И не искат. Те не желаят диамантен пръстен, нито почивка на Малдивите. Виж, едно пътешествие до Еверест… Какво? Това май е по-скъпо от Малдивите? Вече казахме, че жената Стрелец ненавижда скъперниците!

11 място — Водолей

На жената Водолей не й трябва нищо: нито цветя, нито подаръци. За нея няма нищо по-скъпо от вниманието. За да й обърнеш необходимото внимание, ще се наложи да се запишеш на йога, да изкараш кратък курс по фотография за начинаещи хипстъри, да посещаваш кулинарни школи и куп други неща. Защото днес тя не иска да готвите заедно или да медитирате. Днес тя иска да стреля с пистолет „Макаров“! Яко, нали?

10 място — Козирог

На жената Козирог не й трябват парите на мъжете, защото тя си има свои. При това много повече, отколкото може да си представи дори най-богатият мъж. Това е така, защото тя умее да прави сметка на парите си и не обича да се хвали с богатството си.

С нея няма да ти се наложи да пръскаш пари за диаманти и палта от самур. Но ще трябва да имаш солидна сметка в банката, с която тя трябва да бъде запозната. Защото Козирогът може да цени парите. Както и хората, които не разполагат с тях.

9 място — Дева

Можеш да покориш жената Дева само по един начин: като никога не нарушаваш реда, който е създала. Да й подаряваш картичка за всеки празник? Отлично, подарявай! Да не й взимаш нищо за специалните поводи, защото смяташ, че това е просто един хитър ход на коварите маркетолози? Браво, нищо не й подарявай!

Работата е там, че Девата е равнодушна към подаръците. Но не е безразлична към мъжете, от които знае какво да очаква!

8 място — Овен

Да сваляш жена Овен е истински кошмар! Тя никога няма да е доволна от подаръците, които ще й направиш. Никога! Затова не е важно какво ще й подариш. Скромният подарък за нея е обида. А скъпият – още по-голяма, защото: „Дал си толкова много пари за такава глупост! По-добре да ги беше дал на мен!“. Внимание, опасност! В никакъв случай не трябва да й давате пари! Защото: „Ти изобщо за каква ме имаш? Заври си парите знаеш къде“. Точно в този момент е най-добре да си плюете на петите. А тя ще ви настигне и сама ще си ги завре. Тя знае къде!

7 място — Близнаци

Близнаците имат железен принцип: истинската дама не приема от мъжете никакви подаръци, освен цветя, бонбони и бутилка хубаво вино. И да спориш по тази тема е безполезно. Истината не е, че на представителките на този знак много им се иска да бъдат дами, а, че са подчинени на принципа: „С нищо не си ми длъжен, затова и аз нищо не ти дължа“. Така че не бързай да се харчиш, преди дамата Близнаци да реши, че нещата между вас са сериозни. А след това започни усилено да спестяваш. Не, не за старини, а за момента, в който ще ти звънне по телефона и с жално гласче ще ти каже, че вчера е ходила на дискотека, а днес се е събудила в някаква колиба, май в Сомалия.

6 място — Рак

Преди да се научиш да ухажваш жена Рак, трябва да си наясно с намеренията си: ако те не са сериозни, трябва да започнеш не с празни джобове, а с черна дупка вместо портмоне. Защото да й подариш някакъв подарък, освен едно цвете, е невъзможно.

Но, ако намеренията ти са сериозни, ще се наложи да се научиш да изкарваш пари. Или няма да ти се наложи? Все едно, нямаш варианти, тя ще те накара.

5 място — Скорпион

Само две думи: Много Скъпо! Много скъпо ще излезе на всеки мъж, дръзнал да сваля дама от зодия Скорпион, защото тя искрено обича парите. Да влагаш състояние в малките радости на Скорпиона си е разумна инвестиция, защото ще ти се върне. Но ако си решил да не го правиш – допускаш огромна грешка, защото Скорпионът винаги ще успее да си вземе своето, но не като подарък, а под формата на нещо вкусно – мъжки мозък например!

4 място — Телец

С мантрата „Не е скъп подаръкът, скъпо е вниманието“ по-добре не се приближавай до Телеца. Защото това изказване може да ти излезе през носа. Не защото жената Телец е много меркантилна особа, а защото: „Какво е това внимание за 2 стотинки?“.

Внимание е, когато забележите, че жената Телец е нещастна и веднага й подарите нещо красиво: ново рокля например. Подарък е, когато се измерва в карат! Всичко е много просто, не е ли така?

3 място — Везни

Везните изобщо не са меркантилни. Ама изобщо. Парите за тях не означават нищо: дори и да ги засипеш с тях, те няма да го оценят. Везните оценяват вниманието, което се изразява в правилните подаръци. А правилните подаръци са нещата, които не купувате за всеки. Антики например. Да, това е скъпо, много скъпо.

2 място — Лъв

Жената Лъв не се нуждае от цялото състояние на мъжа. На нея й е нужно цялото му състояние плюс още едно по-голямо, което той ще спечели, докато Лъвицата му позволява да е покрай нея. Така че връзката с жена Лъв определено е правилна инвестиция в бъдеще. Ако, разбира се, обичате да притежавате виртуални пари, в смисъл – да се любувате на хубавите числа в банковата сметка. Да похарчите всичко за яхти и самолети… Лъвицата няма да го позволи на никого. Сама ще го похарчи!

1 място — Риби

Просто й дай всичко. Всичките си пари, всички ценности, ръката, сърцето, черния си дроб и безсмъртната си душа. Не? А с какво ще купиш диамантите, които толкова иска?!?/jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply